• info@premium-hastcenter.com
  • 0735-959792
  • Personlig Service & Bästa Supporten!
  • 90 dagars öppet köp.

Välkommen till Premium Hästcenter!

Hos oss hittar du ett brett sortiment av häst och ryttarutrustning. Vi är återförsäljare av HKMS breda sortiment, med designers som Glööckler, Lauria Garrelli, Cavalino Marino och deras exklusiva märke Cavalli Puri. Vi är även återförsäljare av Euro-Star, HV Polo, HV Society, och Imperial Riding. Vi jobbar mkt med färgmatchning och kollektioner för att göra shoppingen av häst och ryttarutrustning så smidig och inspirerande som möjligt. matcha schabraket med ett par snygga benlindor eller ett par snygga ridbyxor. Enkelt fixat genom att välja en kollektion i de färger du och din häst gillar.

Svårt att välja ridbyxa? Vi har gjort det enkelt i varje produktkategori med filtrering av både färg och storlek. Är man ute efter ett blått schabrak så kan detta enkelt filtreras ut i produktsegmentet. Likaså om det bara är dressyrschabrak eller shettystorlek Du som kund är ute efter. Din köpupplevelse är vitig för oss, likaså att du får bästa möjliga support när du handlar hos oss. Det skall vara enkelt smidigt och roligt att handla häst och ryttarutrustning hos Premium Hästcenter! med allt från ryktsaker, sadelvagn, benlindor, schabrak träns, ridbyxor, ridtoppar, fleecejackor, ridjackor och mkt mer. Hos oss får Du personlig service och bästa supporten.

Populära Träns

799 SEK649 SEK
1 050 SEK995 SEK
420 SEK395 SEK
420 SEK379 SEK

*90 dagars öppet köp

*Vi tänker på miljön - har vi lådor från leverantörer som kan återanvändas - så använder vi dessa att skicka ditt paket i. 

Vi har häst och ryttar utrustning för pojkar, flickor och shettisar!

{{::gettext('Back to top')}}